Recept
« Terug naar recepten
Pasta met kalkoen
PT25M
Pasta met kalkoen
Een heerlijk pasta met kalkoen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met kalkoen te bereiden
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.Bewaar bij het afgieten van de pasta wat kookvocht.Kook de broccoliroosjes in ruim water met zout in 7 minuten met de deksel op de pan beetgaar.Giet de broccoli af en houd die warm.Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie en laat hierin op laag vuur de ansjovis smelten.Schep de reepjes kalkoen erbij en bak ze al omscheppend op hoog vuur in 10 minuten tot ze goudbruin zijn en gaar.Breng op smaak met zout en vers gemalen peper.Schep in een grote schaal de pasta om met het kookvocht,de rest van de olie,de broccoli en de kalkoen.Schep de pasta in een schaal,verdeel de rucola erover en bestrooi het geheel met danisch blue en vers gemalen zwarte peper naar smaak.