KookJij

Pasta met krab en lente-ui

Een heerlijk pasta met krab en lente-ui recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Libelle-lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met krab en lente-ui te bereiden

Laat de krab uitlekken in een zeef. Spoel de lente-ui en snij in ringen. Snij de gekonfijte citroen fijn.


Kook de pasta beetgaar. Giet af.


Verwarm ondertussen de krab in een beetje boter.


Meng de pasta met de krab, de gekonfijte citroen, de zure room, de lente-ui en de rucola. Breng op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Hallo lilith, die pot moet zeker te gebruiken zijn in dit recept, trouwens kan je hier op de site terugvinden hoe je deze zelf kan bereiden.;)
http://www.kookjij.nl/recept-gekonfijte-citroen
Groetjes, Erwin;):D
lilith

lilith zegt:
Dit lijkt me een heerlijk zomers gerecht en ik wil het graag maken! Vraagje: Is een geconfijte citroen zo'n ingemaakte citroen (in zout vocht) die jij bij bijvoorbeeld een Turkse winkel koopt? (daar heb ik namelijk een grote pot van).