Recept
« Terug naar recepten
Pasta met krab en lente-ui
PT40M
Pasta met krab en lente-ui
Een heerlijk pasta met krab en lente-ui recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met krab en lente-ui te bereiden
Laat de krab uitlekken in een zeef. Spoel de lente-ui en snij in ringen. Snij de gekonfijte citroen fijn.
Kook de pasta beetgaar. Giet af.
Verwarm ondertussen de krab in een beetje boter.
Meng de pasta met de krab, de gekonfijte citroen, de zure room, de lente-ui en de rucola. Breng op smaak met peper en zout.
Kook de pasta beetgaar. Giet af.
Verwarm ondertussen de krab in een beetje boter.
Meng de pasta met de krab, de gekonfijte citroen, de zure room, de lente-ui en de rucola. Breng op smaak met peper en zout.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lilith zegt:
fijnproever zegt:
http://www.kookjij.nl/recept-gekonfijte-citroen
Groetjes, Erwin;):D