Recept
« Terug naar recepten
Pasta met paddenstoelen en pompoen, gegaard in bockbier
PT30M
Pasta met paddenstoelen en pompoen, gegaard in bockbier
Een heerlijk pasta met paddenstoelen en pompoen, gegaard in bockbier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekkernormaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met paddenstoelen en pompoen, gegaard in bockbier te bereiden
- Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snij de pompoen in blokjes en kook ze beetgaar. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon, snij ze in stukken en snipper de ui fijn. Bak de ui glazig in een hete pan met olie. Voeg de paddenstoelen en de geperste look toe en bak alles goed aan. Voeg de groentebouillon en het bier toe en laat even goed doorkoken. Doe daarna de pompoen erbij en breng op smaak met peper en zout. Voeg als laatste de gekookte pasta toe en laat nog 5 minuten sudderen op een zacht vuurtje. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de geraspte kaas.