Recept
« Terug naar recepten
Pasta met ricotta en geroosterde groente
PT25M
Pasta met ricotta en geroosterde groente
Een heerlijk pasta met ricotta en geroosterde groente recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Frencken
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
581 kCal energie
18 Gram eiwit
29+8g verz Gram vet
62 Gram koolhydraten
18 Gram eiwit
29+8g verz Gram vet
62 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
jumbosupermarkten.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met ricotta en geroosterde groente te bereiden
Verwarm de oven voor tot 220°C.
Bekleed de bakplaat met het bakpapier en stort de ricotta erop.
Verdeel de groenten om de kaas.
Besprenkel de ricotta en de groenten met 2 el olijfolie,
zout en peper.
Bak de ricotta met de groenten in de voorverwarmde oven in 25 - 30 minuten goudbruin en beetgaar.
Kook in ruim kokend water met zout de pasta of spaghetti of pasta volgens de aanwijzingen
beetgaar.
Neem de ricotta van de bakplaat.
Snijd de kaas in punten.
Giet de pasta of spaghetti af en schep op de bakplaat met de laatste 2 el olijfolie, de tapenade en de rucola door de groenten.
Verdeel de pasta of spaghetti over 4 diepe borden en leg er een punt ricotta bij.
Bekleed de bakplaat met het bakpapier en stort de ricotta erop.
Verdeel de groenten om de kaas.
Besprenkel de ricotta en de groenten met 2 el olijfolie,
zout en peper.
Bak de ricotta met de groenten in de voorverwarmde oven in 25 - 30 minuten goudbruin en beetgaar.
Kook in ruim kokend water met zout de pasta of spaghetti of pasta volgens de aanwijzingen
beetgaar.
Neem de ricotta van de bakplaat.
Snijd de kaas in punten.
Giet de pasta of spaghetti af en schep op de bakplaat met de laatste 2 el olijfolie, de tapenade en de rucola door de groenten.
Verdeel de pasta of spaghetti over 4 diepe borden en leg er een punt ricotta bij.
Ria Frencken zegt: