Recept
« Terug naar recepten
Pasta met Scampi
PT30M
Pasta met Scampi
Doodeenvoudig gerechtje dat je even tussendoor kunt klaarmaken.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met Scampi te bereiden
- Zet een pan water op met zout voor de pasta en breng die aan de kook.
- Smelt de boter in de grote pan met dikke bodem en fruit daarin aan de ui, knoflook en lombok. Wanneer de ui zacht is en nog niet bruin de wijn er bij doen.
- Vervolgens de garnalen er bij en ongeveer 3-4 minuten mee laten fruiten.
- Ondertussen de pasta afgieten en vervolgens de pasta meteen bij de scampi in de pan doen. Roeren maar en snel opscheppen en bestrooien met peterselie, zeste en kaas.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Drink hierbij een witte wijn of rosè.