Recept
« Terug naar recepten
Pasta met varkenshaas en roomsaus
PT35M
Pasta met varkenshaas en roomsaus
Een heerlijk pasta met varkenshaas en roomsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Aeja Choe
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2-3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met varkenshaas en roomsaus te bereiden
De varkenshaas in kleine stukken snijden en braden in de pan. Tevens de rode ui, tomaten en basilicum in stukken snijden. Indien er geen verse basilicum voorhanden is, voldoet gedroogde basilicum uit een potje ook.
Kook ondertussen de pasta in een andere pan. Nadat het vlees gaar is geworden, voeg de ui en tomaten toe. Breng het goed op smaak met peper en zout. Voeg na enkele minuten de room culinair toe en roer het flink onder elkaar. Voeg nu de basilicum toe en roer weer flink onder elkaar. Giet de pasta af en voeg deze nu als laatste bij het varkenshaasje. Nogmaals onder elkaar roeren en het gerecht is klaar om op te dienen.
Kook ondertussen de pasta in een andere pan. Nadat het vlees gaar is geworden, voeg de ui en tomaten toe. Breng het goed op smaak met peper en zout. Voeg na enkele minuten de room culinair toe en roer het flink onder elkaar. Voeg nu de basilicum toe en roer weer flink onder elkaar. Giet de pasta af en voeg deze nu als laatste bij het varkenshaasje. Nogmaals onder elkaar roeren en het gerecht is klaar om op te dienen.
Els zegt:
Groet Els.