KookJij

Pasta met witlof, peer, makreel en pijnboompitjes

Pasta met witlof, peer, makreel en pijnboompitjes
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Lidl recepte, Vis
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met witlof, peer, makreel en pijnboompitjes te bereiden

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Was de peren, verwijder het klokhuis en snij de peren in dunne partjes.
  3. Snipper de rode ui en rasp de Parmezaanse kaas.
  4. Rooster de pijnboompitten zonder olie of boter in een koekenpan.
  5. Verwijder de harde achterkant van de witlofstronken.
  6. Snij de witlof in dunne reepjes.
  7. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de ui aan.
  8. Snij de makreel in stukjes en voeg toe aan de ui samen met de witlof en de partjes peer.
  9. Roerbak 3 minuten op hoog vuur.
  10. Meng de pasta door het makreelmengsel.
  11. Breng op smaak met zout en peper.
  12. Serveer de pasta met de geroosterde pijnboompitten en de geraspte Parmezaanse kaas.
  13. Tip: een lepel crème fraîche door deze pasta geeft een extra fris en romig accent. Hoe wordt het recept bereidt?

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst