Recept
« Terug naar recepten
Pasta met witte uien
PT30M
Pasta met witte uien
Een heerlijk pasta met witte uien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pasta met witte uien te bereiden
1. Snij de visfilet in kleine blokjes. Schil de wortel, maak de schelder schoon en hak ze in heel kleine stukjes. Pel de uien en snij ze in partjes. Snij de bacon in kleine stukjes.
2. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een pan en laat daarin de gehakte wortel en selder zacht worden. Voeg er de bacon en de ui bij en ten slotte de tomaten in kwartjes. Breng op smaak met zout en laat ongeveer 10 minuten op een zacht vuur sudderen.
Voeg de vis en het glas wijn toe, kruid met wat zout en laat alles een paar minuten garen op een zacht vuur.
3. Kook de pasta beetgaar in gezouten water, met de rozemarijn. Giet ze af en meng ze meteen met de saus. Kruid naar smaak bij.