Recept
« Terug naar recepten
pasta met zalm
PT15M
pasta met zalm
Een heerlijk pasta met zalm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
marijke bouweriks
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe pasta met zalm te bereiden
ontdoe de zalm van velletjes en graatjes.
ontdoe de tomaten van hun velletjes en pitjes en snij ze in heel kleine stukjes.
snij de ui in dunne ringetjes en de knoflook zeer fijn,breng 3 liter water aan de kook
doe 1 eetlepel olijfolie in de sauspan,fruit hierin de uitjes en de fijngesneden knoflook 1 minuut.voeg zout aan het kokende water toe en voeg de pasta erbij.
Af en toe roeren.
Doe dan de room, de kruidenkaas bij de knoflookolie
en verwarm het geheel goed door. Op het laatst de zalm en de tomatenstukjes erbij, even doorwarmen en klaar is de saus.
Pasta inmiddels ook klaar.
Afgieten en 1 lepel olijfolie erdoor roeren
Pasta door saus scheppen, en veel vers gemalen zwarte peper erover .
.Eventueel wat vers gemalen parmesan erbij en smullen maar.
Lekker met een frisse salade
ontdoe de tomaten van hun velletjes en pitjes en snij ze in heel kleine stukjes.
snij de ui in dunne ringetjes en de knoflook zeer fijn,breng 3 liter water aan de kook
doe 1 eetlepel olijfolie in de sauspan,fruit hierin de uitjes en de fijngesneden knoflook 1 minuut.voeg zout aan het kokende water toe en voeg de pasta erbij.
Af en toe roeren.
Doe dan de room, de kruidenkaas bij de knoflookolie
en verwarm het geheel goed door. Op het laatst de zalm en de tomatenstukjes erbij, even doorwarmen en klaar is de saus.
Pasta inmiddels ook klaar.
Afgieten en 1 lepel olijfolie erdoor roeren
Pasta door saus scheppen, en veel vers gemalen zwarte peper erover .
.Eventueel wat vers gemalen parmesan erbij en smullen maar.
Lekker met een frisse salade