KookJij

Pasta met zalm, broccoli en tomaten

Een heerlijk pasta met zalm, broccoli en tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle + eigen variatie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met zalm, broccoli en tomaten te bereiden

Blancheer of stoom de broccoli en laat schrikken onder koud water.
Stoof de fijn gesnipperde sjalotjes samen met wat peterselie in de boter, blus met de witte wijn, de room en laat inkoken.
Kook de pasta beetgaar.
Bak de zalm in blokjes gesneden, mooi krokant.
Voeg de broccoli, tomaten in blokjes en ook de mozzarella in blokjes gesneden toe aan de saus en laat goed doorwarmen.
Leg eerst de pasta op een pastabord, overgiet met de saus. Leg hierop wat stukjes zalm en versier met fijngehakte peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Jan ,proberen waard zo te lezen.Groetjes van ons 3 :);):p
nebula

nebula zegt:
Na het toevoegen van de groenten aan de saus moet je die natuurlijk naar smaak wat bijkruiden. Mocht dit geheel wat dun lijken kan je natuurlijk altijd wat sausbinder toevoegen.;)