Recept
« Terug naar recepten
pasta met zalm
PT30M
pasta met zalm
Een heerlijk pasta met zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe pasta met zalm te bereiden
Snijd de zalm in hapklare stukken. Leg ze op een ovenvaste schaal en dek ze af met folie. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook. Voeg de pasta toe en breng weer aan de kook. Zet de schaal met zalm op de pan en laat 12 min koken tot de zalm en pasta gaar zujn. Giet de pasta af en meng in een grote kom de tomaten en zalm erdoor. Meng in een schaaltje de crème fraïche,peterselie,geraspte sinaasappelschil en peper. Roer dit door de pasta.Serveer hem warm of koud.
Babbel zegt: