KookJij

Pasta omelet

Een heerlijk pasta omelet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: italiaanse kookcursus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta omelet te bereiden

Verhit wat olijfolie in een goede koekenpan en fruit hierin de ui op een zacht vuur. Voeg de ham toe en laat zachtjes sudderen. Haal uit de pan en meng met de gekookte pasta. Doe hier ook de kruiden bij en de parmezaanse kaas. Sla de eieren los met de room en meng met de pasta. Verhit nu wederom de pan met olie en giet het mengsel in de pan. Bestrooi de omelet met kaas en laat nu op zacht vuur doorgaren totdat hij overal gestold is. Gebruik een deksel op de koekenpan zodat dit snel gaat. Haal de pan van het vuur en snijd hem in de pan nog in punten of kiep hem om.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst