Recept
« Terug naar recepten
Pasta omelet
PT30M
Pasta omelet
Een heerlijk pasta omelet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
italiaanse kookcursus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta omelet te bereiden
Verhit wat olijfolie in een goede koekenpan en fruit hierin de ui op een zacht vuur. Voeg de ham toe en laat zachtjes sudderen. Haal uit de pan en meng met de gekookte pasta. Doe hier ook de kruiden bij en de parmezaanse kaas. Sla de eieren los met de room en meng met de pasta. Verhit nu wederom de pan met olie en giet het mengsel in de pan. Bestrooi de omelet met kaas en laat nu op zacht vuur doorgaren totdat hij overal gestold is. Gebruik een deksel op de koekenpan zodat dit snel gaat. Haal de pan van het vuur en snijd hem in de pan nog in punten of kiep hem om.