Recept
« Terug naar recepten
Pasta vegetarisch met zongedroogde tomaatjes
PT25M
Pasta vegetarisch met zongedroogde tomaatjes
Een heerlijk pasta vegetarisch met zongedroogde tomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta vegetarisch met zongedroogde tomaatjes te bereiden
Pasta beetgaar koken in ruim water met het groentenbouillonblokje. ( bij het afgieten de bouillon opvangen deze kan gebruikt worden voor een bereiding van soep ).
Ajuin in drie snijden en vervolgens in ringen.
Porei in zeer fijne slierten snijden.
Wortelen met een mandoline in chipjes snijden.
Selder in zeer fijne ringen snijden.
Wok de groenten in olijfolie beetgaar aan deze uiteraard goed kruiden.
Meng de groenten onder de schelpjes en besprenkel nogmaals met een beetje olijfolie.
Serveer zeer warm.
Ajuin in drie snijden en vervolgens in ringen.
Porei in zeer fijne slierten snijden.
Wortelen met een mandoline in chipjes snijden.
Selder in zeer fijne ringen snijden.
Wok de groenten in olijfolie beetgaar aan deze uiteraard goed kruiden.
Meng de groenten onder de schelpjes en besprenkel nogmaals met een beetje olijfolie.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.