Recept
« Terug naar recepten
Pastabuisjes met bacon en tomaatjes
PT20M
Pastabuisjes met bacon en tomaatjes
Een heerlijk pastabuisjes met bacon en tomaatjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle pizza & pasta
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastabuisjes met bacon en tomaatjes te bereiden
Halveer de plakjes bacon. Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken, snij ze in reepjes. Vang de olie op. Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn.
Fruit de uisnippers glazig in de olijfolie en de tomaatjesolie. Voeg er de knoflook, de zongedroogde tomaatjes en de bacon aan toe. Laat 3 minuten bakken.
Schenk er de groentebouillon bij. Voeg er de oregano aan toe en kruid naar smaak bij met peper uit de molen. Laat 5 minuten sudderen tegen de kook aan.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
Giet af en vermeng meteen met de saus. Werk af met een plukje rucola. Serveer goed heet, met de parmezaan in een kommetje apart.
Fruit de uisnippers glazig in de olijfolie en de tomaatjesolie. Voeg er de knoflook, de zongedroogde tomaatjes en de bacon aan toe. Laat 3 minuten bakken.
Schenk er de groentebouillon bij. Voeg er de oregano aan toe en kruid naar smaak bij met peper uit de molen. Laat 5 minuten sudderen tegen de kook aan.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
Giet af en vermeng meteen met de saus. Werk af met een plukje rucola. Serveer goed heet, met de parmezaan in een kommetje apart.
Lizemie2 zegt: