Recept
« Terug naar recepten
Pastarolletjes
PT40M
Pastarolletjes
Een heerlijk pastarolletjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastarolletjes te bereiden
Kook of braad de kippenbouten en snij het vlees in blokjes. Bak het samen met de gesnipperde ui, venkel, preiringetjes en paprikablokjes een paar minuutjes in olijfolie. Kruid met knoflook, de gehakte tuinkruiden, peper en zout. Vermeng met 1 à 2 eetlepels van de bechamelsaus. Schep de vulling op de lasagnevellen en rol ze stevig op. Leg ze in een ovenschaal. Lepel er een nog een flinke portie bechamelsaus bij. Bestrooi met gemalen kaas en zet 30 minuten in de oven op 175° C.
Tip: u kunt ook ander wit vlees gebruiken, zoals van konijn of kalkoen.
Tip: u kunt ook ander wit vlees gebruiken, zoals van konijn of kalkoen.
Diana zegt: