Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met honingkip
PT45M
Pastasalade met honingkip
Een heerlijk pastasalade met honingkip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin Lotterman
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade met honingkip te bereiden
Pasta koken en in vergiet met koud water afspoelen.
Kipfilets inwrijven met zout, peper, citroensap en honing en in de boter in 10-15 min. bruin en gaar bakken. Snijd de paprika klein. Roer een dressing van mayo, yoghurt, mosterd, olie zout en peper. Snijd de kip in stukjes.
Meng alle ingredienten in een kom door elkaar. Zet de kom afgedekt in de koelkast tot gebruik.
Kipfilets inwrijven met zout, peper, citroensap en honing en in de boter in 10-15 min. bruin en gaar bakken. Snijd de paprika klein. Roer een dressing van mayo, yoghurt, mosterd, olie zout en peper. Snijd de kip in stukjes.
Meng alle ingredienten in een kom door elkaar. Zet de kom afgedekt in de koelkast tot gebruik.
Mijn kookverhaal (Karin Lotterman)
Heerlijk voor als het weer erg warm is en je geen zin hebt om uitgebreid te koken. Je kunt dit recept van te voren maken, zodat hij lekker koud is om te eten.