Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met kip
PT30M
Pastasalade met kip
Een heerlijk pastasalade met kip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
33
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade met kip te bereiden
Kook de kipfilet in water met zout in 10 minuten gaar en laat deze afkoelen. Snijd de koude kipfilet in reepjes en meng deze in een kom met de tagliatelle. Roer daarna de mayonaise glad met de slagroom, knoflook en citroensap. Voeg ook de basilicum toe en breng de salade indien nodig met peper en zout op smaak. Voeg vervolgens de tomaat en paprikareepjes toe en meng het geheel met de dressing. Laat de pastasalade minstens 1 uur staan zodat de smaken goed intrekken. Serveer de pastasalade in een ruime kom en garneer deze met verse kruiden en citroenpartjes.
Barbara Metz zegt: