Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met tonijn & basilicum
PT20M
Pastasalade met tonijn & basilicum
Pastasalade met tonijn & basilicum
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
495 kCal energie
25 Gram eiwit
15 Gram vet
65 Gram koolhydraten
25 Gram eiwit
15 Gram vet
65 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
John West, Vis op zijn best
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade met tonijn & basilicum te bereiden
- Kook de penne in ruim water met zou, volgens de aanwijzingen beetgaar
- Giet af en spoel de pasta met koud water af.
- Meng de tomaat, uiringen, maïs en bosuitjes door de koude pasta.
- Schep de Tonijn & Dressing erdoor en breng op smaak met zout en peper.
- Schep de pastasalade in 2 lunchtrommels.
- Sluit ze af met de deksel en bewaar in de koelkast tot vertrek. Neem de basilicum en een ciabattabroodje mee.
- Scheur de basilicum over de pasta en meng goed.