Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met tonijn, tomaat en pesto
PT25M
Pastasalade met tonijn, tomaat en pesto
Een heerlijk pastasalade met tonijn, tomaat en pesto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
18
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade met tonijn, tomaat en pesto te bereiden
Kook de fusilli in water met zout beetgaar. Spoel de pasta vervolgens met koud water en laat deze uitlekken. Doe de pasta in een ruime kom en besprenkel deze met 1 eetlepel olijfolie om plakken te voorkomen. Voeg de tonijn in grove stukken toe evenals de uiringen, olijven en tomaatblokjes. Vermeng de overige olijfolie met de pesto en schep het geheel over de salade. Meng dit alles door elkaar en schep het op gekoelde borden. Bestrooi de salade als laatste met de nog warme pijnboompitten en geschaafde parmezaanse kaas of pardano.
angelique zegt: