Recept
« Terug naar recepten
Pastaschotel met paddenstoelen en spinazie
PT25M
Pastaschotel met paddenstoelen en spinazie
Een heerlijk pastaschotel met paddenstoelen en spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
koken.vtm.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastaschotel met paddenstoelen en spinazie te bereiden
Kook de pasta beetgaar en giet af.
Blancheer de verse spinazie 1 minuut in gezouten water. Spoel onmiddellijk af onder koud water, zodat de mooie groene kleur behouden blijft en laat uitlekken. Hak de blaadjes grof.
Stoof de fijngesnipperde sjalot en look mooi fijn in wat Alpro Bakken en Braden. Laat de fijngesneden paddenstoelen stoven, voeg de geblancheerde spinazie toe en laat even meestoven.
Voeg de Alpro Cuisine en de bouillon toe en laat even inkoken.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Meng met de gekookte pasta en voeg de gemalen kaas toe. Doe alles in een vuurvaste schaal en gratineer 10 minuten in de oven.
Blancheer de verse spinazie 1 minuut in gezouten water. Spoel onmiddellijk af onder koud water, zodat de mooie groene kleur behouden blijft en laat uitlekken. Hak de blaadjes grof.
Stoof de fijngesnipperde sjalot en look mooi fijn in wat Alpro Bakken en Braden. Laat de fijngesneden paddenstoelen stoven, voeg de geblancheerde spinazie toe en laat even meestoven.
Voeg de Alpro Cuisine en de bouillon toe en laat even inkoken.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Meng met de gekookte pasta en voeg de gemalen kaas toe. Doe alles in een vuurvaste schaal en gratineer 10 minuten in de oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
wimk zegt:
fijnproever zegt: