KookJij

Pastinaak truffelsoep

Pastinaak truffelsoep
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 897 kCal energie
8 Gram eiwit
23 Gram vet
35 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Plus
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastinaak truffelsoep te bereiden

  1. Maak de soep volgens de aanwijzingen op het verspakket pastinaak truffelsoep.
  2. Snijd als de soep bijna klaar is 4 tenen knoflook in de lengte in zo dun mogelijke plakjes.
  3. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een steelpan en bak de knoflook in ca. 3 min. goudbruin.
  4. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd 10 gram platte peterselie fijn.
  5. Bestrooi de soep met versgemalen zwarte peper, de peterselie en knoflook.
  6. Serveer met brunchbroodjes.
  7. De soep kun je heel goed 1 dag van tevoren bereiden en maak de toppings op het laatste moment.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst