Recept
« Terug naar recepten
Pastinaak truffelsoep
PT30M
Pastinaak truffelsoep
Pastinaak truffelsoep
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
897 kCal energie
8 Gram eiwit
23 Gram vet
35 Gram koolhydraten
8 Gram eiwit
23 Gram vet
35 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Plus
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastinaak truffelsoep te bereiden
- Maak de soep volgens de aanwijzingen op het verspakket pastinaak truffelsoep.
- Snijd als de soep bijna klaar is 4 tenen knoflook in de lengte in zo dun mogelijke plakjes.
- Verhit 3 eetlepels olijfolie in een steelpan en bak de knoflook in ca. 3 min. goudbruin.
- Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd 10 gram platte peterselie fijn.
- Bestrooi de soep met versgemalen zwarte peper, de peterselie en knoflook.
- Serveer met brunchbroodjes.
- De soep kun je heel goed 1 dag van tevoren bereiden en maak de toppings op het laatste moment.