Recept
« Terug naar recepten
Patatas Bravas
PT15M
Patatas Bravas
Een heerlijk patatas bravas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Pieter Kersbergen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Patatas Bravas te bereiden
Warm de olijfolie op in een frituurpan. Voeg er de stukjes aardappel aan toe en frituur ze ongeveer 5 minuten (tot ze goudbruin zijn). Laat het vet van de aardappelen afdruipen en strooi er daarna het zeezout over.
Voeg de mosterd en de Tabasco toe aan de tomatenpuree en mix het geheel. Verspreid de warme saus over de aardappelen.
Indien je zelf geen tijd of zin hebt om aan de slag te gaan met bovenstaande gerechten kan je uiteraard steeds beroep doen op een ervaren tapasspecialist. Zij zullen je bijstaan om van je tuinfeest een waar succes te maken.
Voeg de mosterd en de Tabasco toe aan de tomatenpuree en mix het geheel. Verspreid de warme saus over de aardappelen.
Indien je zelf geen tijd of zin hebt om aan de slag te gaan met bovenstaande gerechten kan je uiteraard steeds beroep doen op een ervaren tapasspecialist. Zij zullen je bijstaan om van je tuinfeest een waar succes te maken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
AnnikaT zegt:
Jacques F.G.M. Joosten zegt:
kersbergen zegt:
Die 500ml tomatenpuree is uiteraard puur voor de saus. Je kan dit naar eigen behoefte meer of minder maken, afhankelijk van voor hoeveel personen je het gerecht klaarmaakt... ;)
Anna zegt:
Vriendelijke groet,
Anna
KookJij.
Jacques F.G.M. Joosten zegt:
Rob zegt:
Vind ook 0,5l tomatenpuree behoorlijk veel voor 1 aardappel.
doriet zegt:
djmagich zegt: