Recept
« Terug naar recepten
Peerbuideltjes
PT30M
Peerbuideltjes
Een heerlijk peerbuideltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
sparretail.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peerbuideltjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°.
Bestrijk de velletjes deeg met boter en schik ze nonchalant in de vormpjes, laat de randen uitsteken.
Meng de kaasblokjes met het fruit, voeg er de honing en de fijngesnipperde munt aan toe en verdeel het mengsel over het filodeeg.
Klop de eieren los met de room, kruid met peper, zout en nootmuskaat en schenk over het fruitmengsel.
Vouw de randen deeg losjes dicht en plaats 15 à 20’ in een voorverwarmde oven.
Zowel lekker warm of koud!
Bestrijk de velletjes deeg met boter en schik ze nonchalant in de vormpjes, laat de randen uitsteken.
Meng de kaasblokjes met het fruit, voeg er de honing en de fijngesnipperde munt aan toe en verdeel het mengsel over het filodeeg.
Klop de eieren los met de room, kruid met peper, zout en nootmuskaat en schenk over het fruitmengsel.
Vouw de randen deeg losjes dicht en plaats 15 à 20’ in een voorverwarmde oven.
Zowel lekker warm of koud!