KookJij

Peren muffins

Een heerlijk peren muffins recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 59 min
Personen: 14 personen
Bevat per éénpersoons portie: 433 kCal energie
10 Gram eiwit
5 Gram vet
85 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Peren muffins te bereiden

Verwarm de oven voor op 180°C.
Schil de peren en snijd deze in kleine stukjes, klokhuis verwijderen. Druppel er wat citroensap overheen. Meng het bakpoeder met zuiveringszout door de bloem. Klop het ei los en roer het met de suiker, vanillesuiker, olie, biogarde en stukjes peer door het bloemmengsel. Verdeel het deeg over de vormpjes en strijk het glad. Zet de muffins in de oven op 180 graden voor ongeveer 30 min. Garneer ze eventueel nog met wat stukjes peer en munt.
Schuif het blik in de oven en bak deze in 30 min. gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Syrena

Syrena zegt:
Ze zijn heerlijk! Al had ik het recept (exact hetzelfde) uit een boek en niet van deze site. Biogarde vervangen door vanilleyoghurt. Overigens heb ik net het aantal kcals nagerekend, en die kloppen niet, per muffin is het zo'n 196 kcals. Dus zelfs met 2 stuks zit je nog onder de 433! (Maar goed ook, want ze zijn echt te lekker).
e.roelofsen

e.roelofsen zegt:
Bedankt Ryanne dat jij het recept hebt verduidelijkt. Groetjes, Ellebel
apu

apu zegt:
Bedankt voor de reactie! Hier staan ze dit weekend dus ook op het menu!
lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Thanks Ryanne. Dit is precies, wat ik zocht. Nu eten wij het komende weekend peren muffins.
ryanne89

ryanne89 zegt:
Er is iets mis gegaan met het opslaan van dit recept.. hierdoor staat de overige bereiding er niet bij. Bij Deze:
Schil de peren en snijd deze in kleine stukjes, klokhuis verwijderen. Druppel er wat citroensap overheen. Meng het bakpoeder met zuiveringszout door de bloem.
Klop het ei los en roer het met de suiker, vanillesuiker, olie, biogarde en stukjes peer door het bloemmengsel. Verdeel het deeg over de vormpjes en strijk het glad. Zet de muffins in de oven op 180 graden voor ongeveer 30 min. Garneer ze eventueel nog met wat stukjes peer en munt.

Hoop dat het zo makkelijker en duidelijker is!

Groetjes,

Ryanne
lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
OK Ryanne, we zitten allemaal te wachten op de rest van de bereidings gegevens. Laat ons toch even weten a.u.b..
Ellebel

Ellebel zegt:
Voor mij geld hetzelfde! Groetjes, Ellebel.
apu

apu zegt:
Dat vroeg ik me dus ook af, ik heb vaker geprobeerd fruit in muffins te doen maar heb geen ervaring met biogarde, olie etc in het deeg, zoals ik het geprobeerd heb zakt het fruit altijd naar de bodem en word het een kleffe massa, vandaar dat ik ook graag zou weten hoe je dit recept maakt, lijkt me heerlijk en wil het graag proberen:)
lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Dag Ryanne,
Dit lijkt me een heerlijk recept, maar de bereiding gegevens zijn wat onduidelijk. Wat voeg ik wanneer toe?
Ik veronderstel, dat het deeg gemaakt moet worden van een homogene combinatie van de ingrediënten, maar die zullen toch wel een zekere volgorde van toevoeging vereisen? Gaarne wat verdere uitleg.
apu

apu zegt:
En wat doe je met het ei, suiker, vanillesuiker, olie en biogarde?