Recept
« Terug naar recepten
PerPasta alla Puttanesca met mediterrane groenten
PT30M
PerPasta alla Puttanesca met mediterrane groenten
Een heerlijk perpasta alla puttanesca met mediterrane groenten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Rio Mare
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe PerPasta alla Puttanesca met mediterrane groenten te bereiden
Breng een ruime pan met water aan de kook en voeg zout toe. Snijd de courgette en de ui in schijfjes en de paprika in reepjes. Snijd de aubergine doormidden, en daarna in kleine reepjes.
Laat de ui in een koekenpan bruin worden met wat olie, voeg alle groenten toe en kruid met zout en marjolein. Laat alles 15 minuten stoven, terwijl je blijft roeren.
Voeg de pasta aan het kokende water toe. Giet de gare pasta af en doe hem terug in de pan samen met de PerPasta. Roer goed om. Voeg de groenten toe en dien warm op.
Laat de ui in een koekenpan bruin worden met wat olie, voeg alle groenten toe en kruid met zout en marjolein. Laat alles 15 minuten stoven, terwijl je blijft roeren.
Voeg de pasta aan het kokende water toe. Giet de gare pasta af en doe hem terug in de pan samen met de PerPasta. Roer goed om. Voeg de groenten toe en dien warm op.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fijnproever zegt:
http://www.riomare.be/NL/producten/kant-en-klaar/per-pasta.html
;)
fijnproever zegt: