Recept
« Terug naar recepten
Perzik pinda kip
PT15M
Perzik pinda kip
Een heerlijk perzik pinda kip recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dorry Hertog
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
nichtje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perzik pinda kip te bereiden
Bak de kipfilet in de hete olie al omscheppend bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak ze zachtjes mee. Voeg de tomatenpuree, de siroop van de perziken en de bouillontablet toe en breng alles al roerende aan de kook. Voeg de sambal, de ketjap en de pindakaas toe en laat alles op laag vuur pruttelen. Snijd de perziken in stukjes en voeg ze aan het gerecht toe. Warm alles goed door en bind het eventueel met wat maizena.