KookJij

Perzik-Zalmbergje

Een heerlijk perzik-zalmbergje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Perzik-Zalmbergje te bereiden

Laat de perzik uitlekken en vul daarna de holtes me de rode zalm.
Keer ze om en leg de perzik met de bolle kant naar boven midden op een bord.
Bedek de perzik royaal met de gerookte zalm en laat er vanaf het midden voorzichtig wat cocktailsaus overheenlopen. De cocktailsaus kun je wat zachter maken door er wat lobbig geslagen slagroom(ongezoet)doorheen te mengen.
Afgarneren met wat stengels bieslook. Met wat geroosterd brood en kruidenboter heb je een makkelijk en voorgerecht wat heerlijk smaakt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Dineke

Dineke zegt:
Het is een leuk voorgerecht, ik meng een scheutje sherry door de cocktailsaus. Heerlijk...;)