Recept
« Terug naar recepten
Perzikwraps
PT40M
Perzikwraps
Een heerlijk perzikwraps recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eten&genieten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perzikwraps te bereiden
1. Snijd de perziken in kleine stukjes en hak de munt fijn. Meng de munt door de perziken.
2. Verhit een klein beetje olie in een pan. Schenk er een beetje water bij (pas op voor spatten!). Giet het water en de olie uit de pan en leg de tortilla’s elk een paar tellen in de pan. Smeer ze vervolgens lekker dik in met de roomkaas.
3. Verdeel het perzikmengsel over de tortilla’s en rol ze op. Leg de rolletjes een half uurtje in de koelkast zodat ze wat steviger worden.
4. Snijd de wraps in plakken zodat je mooie kleine rolletjes krijgt. Plaats ze scheef, maar in een rechte lijn op een lang bord en druppel er lekker wat honing over.
2. Verhit een klein beetje olie in een pan. Schenk er een beetje water bij (pas op voor spatten!). Giet het water en de olie uit de pan en leg de tortilla’s elk een paar tellen in de pan. Smeer ze vervolgens lekker dik in met de roomkaas.
3. Verdeel het perzikmengsel over de tortilla’s en rol ze op. Leg de rolletjes een half uurtje in de koelkast zodat ze wat steviger worden.
4. Snijd de wraps in plakken zodat je mooie kleine rolletjes krijgt. Plaats ze scheef, maar in een rechte lijn op een lang bord en druppel er lekker wat honing over.