Recept
« Terug naar recepten
Pesce Spada in Salmoriglio Vis in olijfolie saus
PT20M
Pesce Spada in Salmoriglio Vis in olijfolie saus
Een heerlijk pesce spada in salmoriglio vis in olijfolie saus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pesce Spada in Salmoriglio Vis in olijfolie saus te bereiden
Begin met het maken van de salmoriglio-saus.
Doe in een kom 3 eetl. extra verge olijfolie, citroensas, knoflook, selderij, oregano, peterselie, zout en peper en 1 eetl. kokent water.
Klop dit geheel goed door elkaar, of doe het zeer kort in een blender, en laat het geheel afkoelen tot kamer temp.
Dompel de vis ff onder in olijfolie en gril of bak het aan bijde kanten tot het lekker bruin is en keer zeer regelmatig.
leg de vis op een bord dat is opgemaakt met wat sla ( wand het oog en kleur wil ook wat) doe wat van de dressing over de sla en leg hierop de vis met de saus
men kan het warm dan ook wel afgekoelt eten
Doe in een kom 3 eetl. extra verge olijfolie, citroensas, knoflook, selderij, oregano, peterselie, zout en peper en 1 eetl. kokent water.
Klop dit geheel goed door elkaar, of doe het zeer kort in een blender, en laat het geheel afkoelen tot kamer temp.
Dompel de vis ff onder in olijfolie en gril of bak het aan bijde kanten tot het lekker bruin is en keer zeer regelmatig.
leg de vis op een bord dat is opgemaakt met wat sla ( wand het oog en kleur wil ook wat) doe wat van de dressing over de sla en leg hierop de vis met de saus
men kan het warm dan ook wel afgekoelt eten