KookJij

Pesce Spada in Salmoriglio Vis in olijfolie saus

Een heerlijk pesce spada in salmoriglio vis in olijfolie saus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: monnini olijfolie
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pesce Spada in Salmoriglio Vis in olijfolie saus te bereiden

Begin met het maken van de salmoriglio-saus.

Doe in een kom 3 eetl. extra verge olijfolie, citroensas, knoflook, selderij, oregano, peterselie, zout en peper en 1 eetl. kokent water.

Klop dit geheel goed door elkaar, of doe het zeer kort in een blender, en laat het geheel afkoelen tot kamer temp.

Dompel de vis ff onder in olijfolie en gril of bak het aan bijde kanten tot het lekker bruin is en keer zeer regelmatig.

leg de vis op een bord dat is opgemaakt met wat sla ( wand het oog en kleur wil ook wat) doe wat van de dressing over de sla en leg hierop de vis met de saus

men kan het warm dan ook wel afgekoelt eten

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst