Te gebruiken zoals men gewone "Pesto" gebruikt.
Lekker bij gegrillde Haloumi-kaas, gegrillde kip, geroosterd cq gegrilld vlees,vis van de grill
Recept
« Terug naar recepten
Pesto met Noord- Afrikaanse Invloeden
PT30M
Pesto met Noord- Afrikaanse Invloeden
Een heerlijk pesto met noord- afrikaanse invloeden recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 - 6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pesto met Noord- Afrikaanse Invloeden te bereiden
1). Doe alle ingrediënten, behalve de olie in de keukenblender en draai hiervan een homogene pasta.
2). Giet dan bij een draaiende motor zoveel olijf olie er bij, dat een homogene crèmige en smeuïge substantie is ontstaan .
2). Giet dan bij een draaiende motor zoveel olijf olie er bij, dat een homogene crèmige en smeuïge substantie is ontstaan .