Recept
« Terug naar recepten
Pestokip met gnocchi
PT45M
Pestokip met gnocchi
Een heerlijk pestokip met gnocchi recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
jumbo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pestokip met gnocchi te bereiden
Verhit de olie op hoog vuur in een braadpan en braad de kipfilet bruin.haal de kip uit de pan en laat deze licht afkoelen.Maak 4 inkepingen tot driekwart door de kip.Vul elke inkeping met pesto.Fruit uitjes en knoflook.Blus het geheel af met bouillon en de wijn.Doe de kip terug in de pan(pestokant boven),en laat met de deksel schuin op de pan 10 minuten sudderen.Bereid de gnocchi zoals beschreven op het pak,verhit 75 gram boter op middelmatig vuur tot deze gesmolten is en schep er zongedroogde tomaatjes en basilicum doorheen.Schep na 30 seconden de gare gnocchi erdoor.Schep de gnocchi op een bord en leg de kip erop.Bestrooi de kip met de extra pijnboompitten en italiaanse kaasrasp.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
nolita zegt:
nolita zegt:
en wij wonen in de achterhoek, dus...??!!
Maar ik ga opnieuw zoeken in de supermarkt. alvast bedankt en het recept lijkt me heel erg lekker!!!!
bobbeltje zegt:
nolita zegt: