Recept
« Terug naar recepten
Pestopaddestoelen met penne
PT30M
Pestopaddestoelen met penne
Een heerlijk pestopaddestoelen met penne recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pestopaddestoelen met penne te bereiden
· Veeg de paddestoelen en oesterzwammen met keukenpapier schoon en snijd ze in stukken, kwarten of repen.
· Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
· Verhit intussen de olie in een grote koekenpan en bak de sjalotjes, knoflook en paddestoelen al omscheppend op hoog vuur.
· Zet het vuur heel laag, schenk de room erbij en roer de pesto erdoor.
· Neem de pan van het vuur.
· Breng de saus op smaak met zout en peper en schep de basilicum erdoor.
· Giet de penne af en schep de paddestoelen en de saus erover, strooi de parmezaanse kaas erop.
· Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
· Verhit intussen de olie in een grote koekenpan en bak de sjalotjes, knoflook en paddestoelen al omscheppend op hoog vuur.
· Zet het vuur heel laag, schenk de room erbij en roer de pesto erdoor.
· Neem de pan van het vuur.
· Breng de saus op smaak met zout en peper en schep de basilicum erdoor.
· Giet de penne af en schep de paddestoelen en de saus erover, strooi de parmezaanse kaas erop.