KookJij

Petits souffles Suisse

Een heerlijk petits souffles suisse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kaas.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Petits souffles Suisse te bereiden

Leg het broood in de melk tot deze is geabsorbeerd
Verwarm 20 gr. boter in een steelpan, voeg het brood toe en laat al spatelend het vocht verdampen totdat het brood een bal gaat vormen
Klop met de mixer de rest van de boter, eidooiers, kaas, peper, zout en bieslook tot een schuimige massa en meng dit door het brood"deeg"
Sla de eiwitten stijf met wat zout en en spatel er ook doorheen
Verdeel over 4 beboterde soufflebakjes en bak in 20 minuten gaar in een voorverwarmde oven van 200 gr.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst