KookJij

Piccalilly

Een heerlijk piccalilly recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: veel personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Piccalilly te bereiden

De groente heel klein snijden (in keukenmachine).
In een emmer doen, waarin 150 gr. zout zit , opgelost in water.
Dit 12-24 uur laten staan.
Dit alles uit laten lekken.
In een grote pan suiker in de azijn oplossen door koken.
Groentes erbij doen en gedurende 20 min. laten koken.
Een papje maken van bloem, peper, mosterdpoeder, koenjit en water.
Dit bij de groentes in de pan doen en nog 7 min. laten koken.
Blijven roeren en dan heet in de potjes doen.
Ongeveer 13 potjes (van Hak).

Mijn kookverhaal (mia Elsjan)

Deze piccalilly is fantastisch bij de boerenkool of door salades.

Deze MOET je maken. Echt !.........

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst