Deze piccalilly is fantastisch bij de boerenkool of door salades.
Deze MOET je maken. Echt !.........
Recept
« Terug naar recepten
Piccalilly
PT60M
Piccalilly
Een heerlijk piccalilly recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
veel personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Piccalilly te bereiden
De groente heel klein snijden (in keukenmachine).
In een emmer doen, waarin 150 gr. zout zit , opgelost in water.
Dit 12-24 uur laten staan.
Dit alles uit laten lekken.
In een grote pan suiker in de azijn oplossen door koken.
Groentes erbij doen en gedurende 20 min. laten koken.
Een papje maken van bloem, peper, mosterdpoeder, koenjit en water.
Dit bij de groentes in de pan doen en nog 7 min. laten koken.
Blijven roeren en dan heet in de potjes doen.
Ongeveer 13 potjes (van Hak).
In een emmer doen, waarin 150 gr. zout zit , opgelost in water.
Dit 12-24 uur laten staan.
Dit alles uit laten lekken.
In een grote pan suiker in de azijn oplossen door koken.
Groentes erbij doen en gedurende 20 min. laten koken.
Een papje maken van bloem, peper, mosterdpoeder, koenjit en water.
Dit bij de groentes in de pan doen en nog 7 min. laten koken.
Blijven roeren en dan heet in de potjes doen.
Ongeveer 13 potjes (van Hak).