Recept
« Terug naar recepten
Pikante mosselen
PT60M
Pikante mosselen
Een heerlijk pikante mosselen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
joshua mulders
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
joshua
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pikante mosselen te bereiden
Smoor alle groenten en kruiden in de olie even aan tot je een mooie 'bodem' hebt voor de mosselen.
Maak de mosselen schoon en controlleer ze. Gooi open exemplaren weg.
Voeg de mosselen bij de groenten, giet er een glas witte wijn over en laat snel aan de kook komen. Schud één keer om en laat de mosselen nog even, nèt tot aan de kook komen, tot de schelpen open zijn.
Dien de mosselpot dan snel op.
Eet er wat mooi brood en eventueel, zelfgemaakte, knoflookmayonaise bij.
Maak de mosselen schoon en controlleer ze. Gooi open exemplaren weg.
Voeg de mosselen bij de groenten, giet er een glas witte wijn over en laat snel aan de kook komen. Schud één keer om en laat de mosselen nog even, nèt tot aan de kook komen, tot de schelpen open zijn.
Dien de mosselpot dan snel op.
Eet er wat mooi brood en eventueel, zelfgemaakte, knoflookmayonaise bij.
graagzelfs zegt: