Recept
« Terug naar recepten
Pikante Spaanse gehaktballetjes
PT30M
Pikante Spaanse gehaktballetjes
Een heerlijk pikante spaanse gehaktballetjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Kinderen - Sinterklaas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pikante Spaanse gehaktballetjes te bereiden
Meng het gehakt met chorizo, broodkruim, ei, piment, zout, cayennepeper, knoflook en oregano. Vorm hiervan circa 25 kleine gehaktballetjes. Bak de balletjes in circa 5 min. rondom bruin in de hete olie. Voeg de bouillon toe en laat de gehaktballetjes half afgedekt op zacht vuur circa 15 min. sudderen. Kook de peultjes beetgaar in 3-5 min. Steek de gehaktballetjes en peultjes aan spiesjes.