Recept
« Terug naar recepten
Pilav van vis en mosselen
PT40M
Pilav van vis en mosselen
Een heerlijk pilav van vis en mosselen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pilav van vis en mosselen te bereiden
Verhit de olie in een wok en rooster de rijst en koenjit 1 minuut op een laag vuur. Voeg de rode peper, ui, courgettes en champignons toe. Roer de bouillon en het sinaasappelsap erdoor. Breng het aan de kook. Temper het vuur en voeg de vis toe. Laat het 15 min zachtjes sudderen tot de rijst gaar is, en de vloeistif verdampt is. Voeg de mosselen toe en bak ze tot dat ze opengaan. Breng de pilav op smaak met zout en peper en strooi de geraspte sinaasappelschil erover.
liske zegt: