KookJij

Pilav van vis en mosselen

Een heerlijk pilav van vis en mosselen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pilav van vis en mosselen te bereiden

Verhit de olie in een wok en rooster de rijst en koenjit 1 minuut op een laag vuur. Voeg de rode peper, ui, courgettes en champignons toe. Roer de bouillon en het sinaasappelsap erdoor. Breng het aan de kook. Temper het vuur en voeg de vis toe. Laat het 15 min zachtjes sudderen tot de rijst gaar is, en de vloeistif verdampt is. Voeg de mosselen toe en bak ze tot dat ze opengaan. Breng de pilav op smaak met zout en peper en strooi de geraspte sinaasappelschil erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

liske zegt:
Dit lijkt me een lekker gerecht, en niet al te bewerkelijk. Maar is pilav niet een typisch Turks gerecht, of vergis ik me daarin?
liske

liske zegt:
Lijkt me een lekker recept, en niet al te bewerkelijk. maar is Pilav niet een typisch Turks gerecht, of vergis ik me nu?