Recept
« Terug naar recepten
Pisang goreng
PT10M
Pisang goreng
Een heerlijk pisang goreng recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pisang goreng te bereiden
Meng alle ingredienten in een kom, behalve de bakbananen, klop het beslag goed door met een garde.
Verhit een bodem zonnebloemolie in een pan tot 180°C.
Snij de bakbananen in kleine schijfjes en meng de schijfjes in het beslag.
Laat de bananen schijfjes met beslag in de pan glijden met een lepel in porties van 3.
Bak de pisang goreng tot deze goudbruin is, laat het op een stuk keukenrol uitlekken.
Bestrooi de pisang goreng met poedersuiker.
Je kan in plaats van bananen ook stukjes appel gebruiken.
Verhit een bodem zonnebloemolie in een pan tot 180°C.
Snij de bakbananen in kleine schijfjes en meng de schijfjes in het beslag.
Laat de bananen schijfjes met beslag in de pan glijden met een lepel in porties van 3.
Bak de pisang goreng tot deze goudbruin is, laat het op een stuk keukenrol uitlekken.
Bestrooi de pisang goreng met poedersuiker.
Je kan in plaats van bananen ook stukjes appel gebruiken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Kookjij is nu eenmaal een gezellige club van kookliefhebbers:D:D
Groetjes,
Anna.
KookJij.;)
Ingrid zegt:
Ingrid zegt:
derbyke zegt:
Banaan op een boterham, speculaas en daar kaas over even onder grill.Recept te vinden op mijn recepten pagina simpel en het smaakte.:);):p
Anna zegt:
En waarom niet, banaan gecombineerd met blokjes kaas, hartig en zoet; doen het prima samen;)
ingrid zegt:
fabita zegt: