KookJij

Pisang Goreng (geb. banaan in een krokante laag)

Een heerlijk pisang goreng (geb. banaan in een krokante laag) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pisang Goreng (geb. banaan in een krokante laag) te bereiden

Verhit een flinke laag olie in een wok of frituurpan tot 180 °C.
Maak van het bakmeel, de melk, de eieren en wat zout een luchtig beslag.
Pel de bananen en snijd ze zowel in de lengte als in de breedte doormidden. Haal de bananen 1 voor 1 door het beslag en laat ze direct in de olie glijden.
Frituur de bananen (3-4 tegelijk) in ca. 3 minuten goudbruin. Haal ze voorzichtig uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken
Bestooi de gebakken banaan met de suiker naar keuze

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

rientje

rientje zegt:
Bedankt dat is lekker:p