Recept
« Terug naar recepten
Pisang Goreng (geb. banaan in een krokante laag)
PT25M
Pisang Goreng (geb. banaan in een krokante laag)
Een heerlijk pisang goreng (geb. banaan in een krokante laag) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Beaudine van Zoeren
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pisang Goreng (geb. banaan in een krokante laag) te bereiden
Verhit een flinke laag olie in een wok of frituurpan tot 180 °C.
Maak van het bakmeel, de melk, de eieren en wat zout een luchtig beslag.
Pel de bananen en snijd ze zowel in de lengte als in de breedte doormidden. Haal de bananen 1 voor 1 door het beslag en laat ze direct in de olie glijden.
Frituur de bananen (3-4 tegelijk) in ca. 3 minuten goudbruin. Haal ze voorzichtig uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken
Bestooi de gebakken banaan met de suiker naar keuze
Maak van het bakmeel, de melk, de eieren en wat zout een luchtig beslag.
Pel de bananen en snijd ze zowel in de lengte als in de breedte doormidden. Haal de bananen 1 voor 1 door het beslag en laat ze direct in de olie glijden.
Frituur de bananen (3-4 tegelijk) in ca. 3 minuten goudbruin. Haal ze voorzichtig uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken
Bestooi de gebakken banaan met de suiker naar keuze
rientje zegt: