Je kunt van de boter een rol maken in vershoudfolie of de boter in een mooi schaaltje overdoen.
Lekker bij kip, saté maar ook varkensvlees.
Recept
« Terug naar recepten
Pistacheboter
PT12M
Pistacheboter
Een heerlijk pistacheboter recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
12 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Blue Band : Soepen en sauzen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pistacheboter te bereiden
Pel de pistachenoten en blancheer ze een paar tellen in kokend water.
Stamp of wrijf ze met een paar druppels water in een vijzel tot puree (of in een blender)
Meng de puree dan door de boter.
Stamp of wrijf ze met een paar druppels water in een vijzel tot puree (of in een blender)
Meng de puree dan door de boter.