Variatie: vervang de gerookte zalm door plakjes gebakken bacon.
Bak in dit geval het roerei met fijngehakte bieslook en garneer met bieslook.
Dit is een eenvoudige en lekkere lunch.
Recept
« Terug naar recepten
Pistolet met roerei en gerookte zalm
PT20M
Pistolet met roerei en gerookte zalm
Een heerlijk pistolet met roerei en gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Zondagkrant
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pistolet met roerei en gerookte zalm te bereiden
Snijd de pistolet in de lengte middendoor.
Rooster de beide helften in de broodrooster.
Maak een roerei van twee eieren, twee eetlepels melk, peper, zout en dille.
Beleg de beide pistolethelften met een plakje gerookte zalm, het roerei en een takje dille.
Rooster de beide helften in de broodrooster.
Maak een roerei van twee eieren, twee eetlepels melk, peper, zout en dille.
Beleg de beide pistolethelften met een plakje gerookte zalm, het roerei en een takje dille.