Recept
« Terug naar recepten
Pitapuntjes met mierikswortel en haring
PT15M
Pitapuntjes met mierikswortel en haring
Een heerlijk pitapuntjes met mierikswortel en haring recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vishapjes
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pitapuntjes met mierikswortel en haring te bereiden
Halveer de pitapuntjes overlangs en snijd elke helft in 4 punten.Bestrijk ze met olijfolie en wrijf ze in met 1/2 teen knoflook.Rooster de pitapuntjes onder een hete grill in 1 minuut goudbruin.Snijd 2 maatjesharingen in stukjes.Meng 100 gram verse roomkaas met 4 eetlepels créme fraIche,1 volle eetlepel geraspte mierikswortel uit een potje,peper en zout naar smaak.Bestrijk de pitapuntjes met deze créme en leg de haring erop.Garneer met kleine toefjes dille.