Recept
« Terug naar recepten
Pittig gebakken ei met lente-ui
PT10M
Pittig gebakken ei met lente-ui
Een heerlijk pittig gebakken ei met lente-ui recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pittig gebakken ei met lente-ui te bereiden
Snij de lente-ui in kleine stukjes en voeg de olie of boter in een voorverwarmde koekenpan.
Doe de lente-ui in de pan en breek vervolgens de eieren, met een dooier heel bovenop de lente-ui.
Strooi de sambal peper, zout, italiaanse kruiden over het ei. Doe er vervolgens een aantal druppels ketchup op het ei en strooi de kaas er overheen.
Bak het ei in een aantal minuten gaar en serveer dit op 2 bruine boterhammen.
Eet smakelijk!
Doe de lente-ui in de pan en breek vervolgens de eieren, met een dooier heel bovenop de lente-ui.
Strooi de sambal peper, zout, italiaanse kruiden over het ei. Doe er vervolgens een aantal druppels ketchup op het ei en strooi de kaas er overheen.
Bak het ei in een aantal minuten gaar en serveer dit op 2 bruine boterhammen.
Eet smakelijk!
bametz-saffrie zegt: