Recept
« Terug naar recepten
Pittige borrelhapjes met olijvendip
PT30M
Pittige borrelhapjes met olijvendip
Een heerlijk pittige borrelhapjes met olijvendip recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige borrelhapjes met olijvendip te bereiden
Pel het sjalotje en snipper deze fijn.Was de peterselie en hak de blaadjes fijn.Hak de olijven fijn.Roer in een kom de halvanaise,crème fraîche,peterselie,olijven en peper tot een romige olijvendip.Kneed in een kom het gehakt met het ei,paneermeel,sjalotje,chilisaus,peper en zout goed door elkaar.Verdeel het gehakt in 20 gelijke porties en draai er balletjes van.verhit de olie in de koekepan en bak de balletjes rondom bruin en gaar.Schep de balletjes op een schaal en serveer er de olijvendip in een kom erbij.