Recept
« Terug naar recepten
Pittige kip
PT30M
Pittige kip
Een heerlijk pittige kip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lidia van Amelsvoort
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige kip te bereiden
Laat de braadboter smelten en bak de kipfilet rondom bruin.
Snijd de uien in ringen en verwijder de pitjes uit de rode peper.
Voeg de ui en de peper in stukjes toe, laat dit op laag vuur smoren. Voeg na 15 minutenn de ketjap en de sambal toe en laat nog een minuutje of 5 doorgaren.
Snijd de uien in ringen en verwijder de pitjes uit de rode peper.
Voeg de ui en de peper in stukjes toe, laat dit op laag vuur smoren. Voeg na 15 minutenn de ketjap en de sambal toe en laat nog een minuutje of 5 doorgaren.