Recept
« Terug naar recepten
Pittige kipbrochette
PT85M
Pittige kipbrochette
Een heerlijk pittige kipbrochette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pittige kipbrochette te bereiden
1. Meng de specerijen met 2 eetlepels olijfolie en een snuifje zout. Snij de kipfilet in hapklare stukken en laat ze 1 uur afgedekt in het mengsel marineren.
2. Pel de uien en snij ze in partjes. Snij de paprika's in vieren. Snij de chilipepers in ringen. Prik afwisselend kip, ui, chilipeper en paprika op spiesjes.
3. Grill de spiesjes rondom gaar en bestrijk ze regelmatig met olijfolie. Serveer warm of koud.
2. Pel de uien en snij ze in partjes. Snij de paprika's in vieren. Snij de chilipepers in ringen. Prik afwisselend kip, ui, chilipeper en paprika op spiesjes.
3. Grill de spiesjes rondom gaar en bestrijk ze regelmatig met olijfolie. Serveer warm of koud.