Recept
« Terug naar recepten
Pittige kipsalade
PT30M
Pittige kipsalade
Een heerlijk pittige kipsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
orphan
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige kipsalade te bereiden
Kipfilet in blokjes snijden en in de olie bakken, de knoflookteentjes uitpersen, spaanse peper fijnsnijden en dat samen met de braadkruiden toevoegen. Room en mayonaise met wat zout, peper en suiker mengen en door de gekoelde kipfilet scheppen.
Alles op een bedje van ijsbergsalade leggen en e fijngehakte cashewnoten erover strooien.
Alles op een bedje van ijsbergsalade leggen en e fijngehakte cashewnoten erover strooien.