Recept
« Terug naar recepten
Pittige mignonnettes met sinaasappelmayonaise
PT30M
Pittige mignonnettes met sinaasappelmayonaise
Een heerlijk pittige mignonnettes met sinaasappelmayonaise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige mignonnettes met sinaasappelmayonaise te bereiden
Wrijf het vlees aan alle kanten goed in met de cajunkruiden.
Besprenkel met de olijfolie en laat enkele uren marineren in de koelkast.
Maak intussen de sinaasappelmayonaise: snij de augurken in kleine stukjes. Meng met de mayonaise, het sinaasappelsap, het bieslook en de paprikapoeder. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Bak de gemarineerde mignonnettes op een grillpan of een matige barbecue gedurende 10 à 15 min. en draai regelmatig om.
Geef er een salade van koude sperziebonen bij en aardappelen in de schil.
Besprenkel met de olijfolie en laat enkele uren marineren in de koelkast.
Maak intussen de sinaasappelmayonaise: snij de augurken in kleine stukjes. Meng met de mayonaise, het sinaasappelsap, het bieslook en de paprikapoeder. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Bak de gemarineerde mignonnettes op een grillpan of een matige barbecue gedurende 10 à 15 min. en draai regelmatig om.
Geef er een salade van koude sperziebonen bij en aardappelen in de schil.