Recept
« Terug naar recepten
Pittige rundervinken met gember
PT40M
Pittige rundervinken met gember
Een heerlijk pittige rundervinken met gember recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige rundervinken met gember te bereiden
Meng in een kom het gehakt met de roomkaas,de sambal,de gember,de citroensap en de ketjap.Vorm van het gehakt 4 kleine dikke rolletjes.Leg ze op de snitzels.Rol het vlees om het gehakt en zet het vast met een cocktailprikker.Verhit de boter in de koekepan en bak hierin de rundervinken op hoog vuur rondom lichtbruin en in 15 min.op half hoog vuur gaar.Voeg een scheutje water toe als de boter te bruin wordt.