Recept
« Terug naar recepten
Pittige speklapjes
PT45M
Pittige speklapjes
Een heerlijk pittige speklapjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
vlees.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige speklapjes te bereiden
Meng voor de marinade de gembersiroop met de mosterd, gekneusde peperkorrels, sherry en olie in een kom door elkaar. Schep het vlees door de marinade en laat dit in de koelkast afgedekt tenminste 2 uur staan.
Dep het vlees droog. Gril het vlees op de barbecue om en om in ± 15 minuten gaar bij 200°C, bestrijk het regelmatig met de marinade. Of gril/bak ze in een pan.
Dep het vlees droog. Gril het vlees op de barbecue om en om in ± 15 minuten gaar bij 200°C, bestrijk het regelmatig met de marinade. Of gril/bak ze in een pan.